Split: Manijak napao djevojku pa potom brutalno izudarao stariju ženu kraj njenog kafića

Nadzorne kamere kafića u Splitu snimile su u subotu ujutro brutalan fizički napad na vlasnicu od strane mlađeg muškarca.

Splitska policija je identificirala muškarca koji je u subotu ujutro malo iza 7 sati na Firulama brutalno izudarao 52-godišnju Nevenku Margetu pivskom bocom, rukama i nogama. Radi se o 28-godišnjaku iz Gline, javlja Dalmatinski portal.

Sve je snimila nadzorna kamera, a njen suprug Damir Margeta, umirovljeni pripadnik 4. brigade i 80-postotni ratni vojni invalid, nudi novčanu nagradu za informacije o počinitelju.

Policija ga traži zbog još jednog napada koji se dogodio na Blatinama pola sata nakon prvog. S leđa je prišao mlađoj djevojci koja je pozvonila na parlafon zgrade u Šimićevoj ulici.

I nju je, kao i 52-godišnjakinju, udarao po glavi, no djevojka se uspjela obraniti. Srušio ju je na pod i nakon toga se udaljio.

Hrvatski mediji navode da se radi o muškarcu s podebljim dosjeom, a policija ga je, kako javlja Slobodna Dalmacija, pronašla u okolici Splita uz pomoć potražnih pasa i dronova. Uhićen je u ulici Sv. Fabijana u Podstrani u 16:15. Ušao je među kuće i onda su ga opkolili i uhitili te ga trenutno sprovode u Split.

4 komentara

  • otac mu je vjerovatno bio prvi kada je trebalo gruniti na narod i tudju zemlju. baja mali knindza je svirao. i dalje svojataju Hrvatsku da je njihova. dno dna od ljudi. trenuto su uz muslimane i komuniste sramota za covjecanstvo ovoga doba.

  • u sebi dok je tukao bocom je govorio jebem li vam majku ustasku. a kada je se zena odupirala u sebi je govorio kurvo ustaska. jer je jednostavno ojebina koja treba da pere podove bre. a ne da pije krv nama Hrvatima. majku im prčim koja ih podupire također na to.

  • to su ojebine koje su upropastile sebi buducnost kao i svoje djece i razvitka naroda i opcenito. oni i muslinani . imaju materijala da snose sve te posljedice kroz buducnost dugo dugo dugo dugo godina. jer su se u ovoj minuti obiljezili da ce nositi razne teskoce. a sami su to odabrali. Srbi, muslimani, masoni, itd., antihrvati, komunisti i ostali bolesnici.

  • zastrašivaju sa srpskim kolom na trgu bana Jelacica. to je samo pokaz da su propali ljudi u svakom smislu i da na taj način samo žele zastrašiti i dobiti pozornost. malo energije. poput sisavaca letećih u 2 h navečer da prežive jer nisu sposobni ni to pošteno zaraditi ili proizvesti. obila se zloba oglavu. sada slijede komunisti i ostali antikristi.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.