Strujni udar? Poginula dvojica radnika u tvornici DIV u Kninu

Prema neslužbenim informacijama, jedan radnik u tvornici je upao u takozvanu strujnu kadu, a drugi mu je krenuo pomoći. Međutim, obojica radnika su poginula, navodno od strujnog udara

Dva radnika poginula su u nesreći jutros prije podne u kninskoj tvornici DIV TVIK.

– Danas oko 11.08 sati od Hitne medicinske pomoći Šibenik zaprimljena je dojava da su u tvornici samoborske tvrtke u Kninu teže ozlijeđena dvojica radnika, kojima je, tijekom pružanja medicinske pomoći, u bolnici u Kninu, konstatirana smrt u 11.50 sati. Prema do sada utvrđenom radi se o 34-godišnjem i 20-godišnjem zaposlenicima navedene tvrtke – stoji u priopćenju PU Šibensko-kninska. 

Prema neslužbenim informacijama, jedan radnik u tvornici je upao u takozvanu strujnu kadu, a drugi mu je krenuo pomoći. 

Knin: DIV Tvornica vijaka | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nije ovo prva nereća sa smrtnim posljedicama u kninskoj tvornici vijaka. Još prije sedam godina, u listopadu 2012. godine, također je smrtno stradao radnik. Usmrtio ga je kamion. Vozača unutra nije bilo, motor je bio ugašen, a ručna kočnica podignuta, no kamion je odjednom krenuo kliziti unatrag i prignječio radnika, koji je ubrzo preminuo u kninskoj bolnici. Ta nesreća iz 2012. dogodila se pri iskrcaju opreme za tada novootvoreni pogon tvornice.   

(24sata.hr)

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.