Superznalac je stigao, sutra PROMO sat

Sutra se u Edukacijskom centru PRIZMA održava PROMO sat za program matematičko-logičkih vještina “Superznalac”. Riječ je o nevjerojatnom edukacijskom programu koji kombinira metode mentalne aritmetike, vedske matematike kao i drugih sličnih vjetšina koji donosi niz benefita svakom djetetu, bez obzira da li je talentirano za matematiku ili ne.

Sara računa mentalno uz pomoć aplikacije osmišljene od naših stručnjaka

Zanimljivo je da ovaj program, za razliku od programa za strane jezike ili slične aktivnosti, ne možete naučiti u školama ili nekim drugim ustanovama. Program “Superznalac” poboljšava koncentraciju, potiče kreativnost, motivaciju te se na nevjerojatan način približava maksimalnim potencijalima dječjeg mozga kako bi ga iskoristio u potpunosti. Djeca nakon ovog programa mogu bez problema izračunati umnožak ili kvocijent dvocifrenih, trocifrenih ili većih brojeva bez ikakvog pomagala, a sve to u jednom trenutku. Za one najbolje i najodvažnije, moguća su natjecanja na svjetskoj razini.

Učionica moderno opremljenog centra u Posušju, na lokaciji klesarska ulica broj 8

Kroz ovakav način nastave, djeca će vrlo lako biti bolji znalci od njihovih roditelja što bi svakome trebao biti i cilj. Naše jedinstvene web aplikacije omogućuju da djeca treniraju mentalno računanje i na takav način postanu Superznalci.

Još danas možete prijaviti Vaše dijete za besplatni PROMO sat na kojem se djeca mogu upoznati sa našim programom, bez ikakvih obaveza.

Karla računa na sorobonu. Karla je mali superznalac.

Sve informacije o ovoj školi možete pronaći na web stranici www.superznalac.com kao i putem društvenih mreža Facebooka i Instagrama.

Na našem youtube kanalu možete vidjeti neke vješitne koje stječu naši polaznici.

Također nas možete kontaktirati i na broj mobitel 063-363-648.

PROMO članak

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.