“Teta iz apoteke” iz Srbije osvojila društvene mreže

“Teta iz apoteke” iz Srbije osvojila je TikTok svojim snimkama na kojima u atraktivnom izdanju, u bijelom mantilu i dubokog dekoltea, pjeva o aspirinu i bolovima.

Ana Milanović (45) iz Kragujevca već 25 godina radi kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima videe je njezina jer, kako je navela za srpski Telegraf, kasnije je završila i farmaciju.

Ana, koja je na TikToku prikupila više od 48 tisuća pratitelja, kaže kako nije ni slutila da će privući toliku pažnju javnosti, ali i medija. “Sve je to samo šala. Znate, godinu dana sam u covid-centru u Kragujevcu, zbog korone nema više druženja te smo šalu morali prenijeti na društvene mreže”, rekla je.

Navodi da je šala bila cilj njezinih videa, a ne ismijavanje ili omalovažavanje profesije koju voli, a otkriva i kako je sama preboljela koronavirus, i to na nogama. “Naravno da sam za cijepljenje, ja sam zdravstvena radnica. I da nije efikasno, kako neki tvrde, nemamo drugog izbora sad. Imala sam koronu a da nisam ni znala. Nismo uzimali godišnji odmor, borili smo se za pacijente”, kaže.

Ana, za čiji izgled su mnogi korisnici društvenih mreža prepuni komplimenata, kaže kako je za njezin izgled zaslužna genetika jer za vježbanje i teretanu ni nema vremena. “Doduše, puno radim, i u Kliničkom centru i u svojoj apoteci, plus kućne obaveze koje ima svaka žena…”

Majka jednog 25-godišnjaka na TikToku sve je popularnija, a uskoro bi mogla prijeći i brojku od 50 tisuća pratitelja.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.