“Ušli smo u svlačionicu, a Bielsa je gol ležao na stolu. Kao da čeka operaciju”

MARCELO BIELSA jedan je od najosebujnijih trenera u nogometu, a upravo zbog toga i nosi nadima El Loco ili Luđak. Poznat je po ekscentričnom ponašanju na terenu i van njega.

O dosad nepoznatoj nepodopštini svjedoče Mark Gonzalez, bivši igrač Liverpoola i Jose Pedro Fuenzalida, trenutni reprezentativac Čile, koji su obojica igrali pod Bielsom u čileanskoj reprezentaciji od 200.7 do 2011. godine. 

Gostovali su u čileanskoj TV emisiji Abrazo de GOL u kojoj su se prisjetili neobičnog Bielsinog rituala koji bi odrađivao nakon poraza. Ovoga puta bila je riječ o porazu od Ekvadora. 

“Bielsi je bilo jako vruće, ušao je u svlačionicu i hodao gore-dolje. Bio je u praznoj svlačionici do naše igračke. Ušli smo u tu svlačionicu, a on je potpuno gol ležao na stolu, izgledao je kao da će ga netko operirati”, rekao je Gonzalez na što se nadovezao i Fuenzalida:

“Meni se to također dogodilo nekoliko puta. Izgubili smo od Italije, čak se posvađao s njihovim izbornikom. Otišao je u svlačionicu, divljački hodao i skidao sve sa sebe”, rekao je Fuenzalida.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.