(VIDEO) Grašo novom pjesmom pokorio YouTube!

Petar Grašo danas je objavio novu pjesmu “Jel’ ti reka’ ko” i za nekoliko sati pokorio hrvatski YouTube.

Deset sati nakon objave Grašina pjesma pregledana je gotovo 129 tisuća puta te se brzo popeo na drugo mjesto trendinga u Hrvatskoj. Grašo je u trendingu i u Bosni i Hercegovini.

“Sretan sam što vam nakon višemjesečnog rada možemo predstaviti pjesmu ‘Jel ti reka ko’ na koju smo iznimno ponosni”, napisao je Grašo na Instagramu prije nego je pjesma premijerno puštena u eter.

Grašo je i ovu pjesmu napravio u suradnji s Vjekoslavom i Tončijem Huljićem, roditeljima svoje djevojke Hane. Spot je sniman u Istri i u Splitu, a Grašo je svojim fanovima najavio i dva koncerta – u Splitu i Zagrebu početkom iduće godine.

45-godišnji pjevač posljednjih mjeseci je u središtvu pozornosti nakon što je prekinuo 25-godišnju vezu s Danijelom Martinović i uplovio u ljubavnu priču s Hanom Huljić. Nedavno je prvi put o njihovoj ljubavi govorio pred novinarima.

“Vrlo smo sretni i zadovoljni. Tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni”, rekao je.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.