(VIDEO) Suprug napadnute žene: “Da nije bilo turistkinje, sumnjam da bi preživjela napad”

Nevenku Margetu je, podsjetimo, brutalno napao 28-godišnji Aleksandar Nišević, koji je uhićen nakon velike policijske potrage u poslijepodnevnim satima.

“Najljubaznije je zamolio čašu vode i kad se okrenula, napao ju je bocom piva”

“Dogodilo se to da je taj monstrum, lik, osoba najljubaznije zamolio čašu vode i kad se ona okrenula da će mu donijeti tu čašu vode, spustila se niz drugu stepenicu, napao ju je bocom piva. I kad je pala nastavio je udarati po glavi i vratu”, rekao je Margeta za HRT.

“Ovo je bio pokušaj ubojstva”

“Ovo je bio klasičan pokušaj ubojstva. Ovdje nije riječ o napadu. Moja žena je pokušala pružiti otpor, međutim već je bila u šoku i da se nije tu pojavila jedna strankinja, turistikinja i zvala pomoć, čisto sumnjam da bi žena preživjela taj napad. Začuđujuće je da je gospodin odšetao nonšalantno s mjesta događaja kao da je s njom pio kavu. Da bi nakon pola sata napao drugu osobu”, rekao je Margeta.

“U velikom je šoku”

“Moja supruga je sada kod kuće, ona je nakon liječničke obrade puštena kući. Dala je izjavu na policiji, gdje su uzeti tragovi ozljeda i ona je sada kod kuće. Oporavlja se, u šoku je, u velikom je šoku. Natučena joj je vilica, nije slomljena, ali glava joj je puna hematoma, vilica, ruke, vrat, u velikom je šoku. U šoku sam i ja koji sam vidio te snimke, a kamoli ona koja je mirna i povučena osoba, da joj se tako nešto dogodi”, dodao je Margeta.

“Uz pomoć medija i javnosti, ja sam skoro u roku od sat vremena doznao točno gdje napadač spava. Da se može, može se. Po mojim informacijama, gospodin je uhićen malo prije 17 sati. Bježao je po brdima, ne znam gdje je bježao, ali navodno je uhićen na području Podstrane, koliko je meni poznato”, zaključio je.

2 komentara

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.