Završeno još jedno Otvoreno prvenstvo Hercegovine u stolnom tenisu

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Mostar uspješno završeno još jedno Otvoreno prvenstvo Hercegovine u stolnom tenisu.

Na turniru je nastupilo preko 30 igrača iz cijele Hercegovine. Prvi dio turnira se igrao po grupama gdje su iz svake od 8 grupa dva najbolje plasirana igrača dalje turnir nastavila u drugoj nokaut fazi na ispadanje od 1/8 finala. 

U samoj nokaut fazi pa sve do finala je bilo dosta uzbudljivih i do zadnjeg poena neizvjesnih mečeva, pa krenimo redom:

Rezultati 1/8 finala:
Igor Banožić – Muhamed Kajan 3-1
Slaven Ramljak – Robert Vučić 3-2
Mirko Ivanković – Vlado Vranjić 3-2
Karlo Marič – Martin Raič 3-0
Damir Musa – Amir Čolpa 3-0
Mate Marić – Denis Tomas 3-1
Frano Glavaš – Zlatan Džino 2-3
Nikica Marić – Dinko Marić 3-0

Rezultati 1/4 finala:
Igor Bonožić – Slaven Ramljak 3-0
Mirko Ivanković – Karlo Marić 1-3
Damir Musa – Mate Marić 3-1
Zlatan Džino – Nino Marić 2-3

Najzanimljiviji meč četvrtfinala je bio između Zlatana Džine i Nine Marića, gdje je Nino na iskustvo u velikom preokretu uz spašene 2 meč lopte ipak izborio medalju, odnosno polufinale.

U samoj završnici, tj.u polufinalima su se sastali prva 4 nositelja Igor Banožić (Kočerin) i Karlo Marić (Široki Brijeg) gdje je mlađi Karlo sa 3-0 pobjedio prvog nositelja turnira.

U drugom polufinalu su se sastali domaći igrač Damir Musa i 2.nositelj turnira Nikica Nino Marić (Grude), gdje je Musa nadoknadio zaostatk od 0-2 i u velikom preokretu sa 3-2 izborio još jedno finale.

U finalu je najmlađi igrač turnira Karlo Marić (Široki Brijeg) sa 3-0 bio bolji od Damira Muse i tako zasluženo osvojio Otvoreno prvenstvo Hercegovine u stolnom tenisu.

Izašle su propozicije za novu sezonu STOLNOTENISKE LIGE REKREATIVACA HERCEGOVINE (STLRH). Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje stolnog tenisa koji se bave isključivo rekreativno, da prijave svoje ekipe, natječu se i druže u drugoj sezoni STLRH. 
Sve dodatne informacije vezano za novu Stolnotenisku Ligu Rekreativaca Hercegovine možete dobiti u prostorijama kluba na Rudniku.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.