Austrija: Muškarac iz BiH noževima nasrnuo na policiju, oni ga upucali

U utorak navečer muškarac je napao policajce s dva noža u četvrt Gries u Grazu.

Nešto prije 2:00 ujutro, policajci su pozvani u dom para u dobi od 41 i 44 godine zbog obiteljskog spora. Naime, 41-godišnjakinja je prethodno alarmirala policiju jer se bojala svog nasilnog supruga. Ubrzo nakon toga, policajci su susreli 44-godišnjeg muškarca iz BiH na stubištu stambene zgrade. U rukama je imao dva kuhinjska noža, piše Fenix-magazin

Kad su policajci započeli razgovor s muškarcem, reagirao je agresivno i s dva noža krenuo prema policiji. Oni su nekoliko puta glasno pozvali 44-godišnjaka da mirno stoji, što ke on zanemario. Umjesto toga, vikao je i napao policajce koji su se pred agresivnim muškarcem odmicali. Zbog toga je policija u napadača ispalila nekoliko hitaca kako bi ga zaustavila.


 Muškarac je zadobio ozljede opasne po život. Dvojica bolničara iz policijske uprave u Grazu i iz koji su bili na dužnosti odmah su pružali prvu pomoć do dolaska liječnika. Ranjeni muškarac je u bolnici i prema trenutačnim saznanjima, stabilan je.

Žena, 41-godišnjakinja, koja je bila zaključana u sobi u stanu, je neozlijeđena. Daljnje istrage preuzeo je Državni ured kriminalističke policije Štajerske.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.