Dodik: Republika Srpska i Srbija jednoga dana bit će jedna država

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je tijekom obilježavanja 79 godina od Bitke na Kozari, da je “srpski narod uvijek bio na pravoj strani povijesti”.

Dodik je istaknuo da se na specifičan način borbe vode i danasBorimo se za slobodu i za državu i moramo očuvati Republiku Srpsku, rekao je Dodik.

Kazao je da će jednoga dana Republika Srpska i Srbija biti jedna državaDogodit će se povijesni trenutak. Moramo biti strpljivi, dodao je Dodik.

Dodik je istaknuo da Republika Srpska dobro stoji, da je stabilna, da se razvija i da je opredijeljena za mir, ali da neće nestati kako bi ušla u EU. On je napomenuo da ponovno iz germanskog svijeta, koji je već napadao Srbe, opet šalju visokog predstavnika, koji nije legitimno imenovan i poručio da ga Republika Srpska neće prihvatiti.

Јa imam namjeru uporno, ratničkom i kozaračkom hrabrošću, braniti slobodu ovog naroda uvijek i od svakoga, i od onih među nama koji misle da je zbog malih profita dobro skloniti zastavu Republike Srpske da ne bi uvrijedili nekoga, dodao je Dodik, prenosi RTRS.

(www.jabuka.tv | Foto: Srna)

1 komentar

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.