Josipa Pavičić Bernardini o padu o kojem svi pričaju

U sinoćnjoj epizodi zabavno-plesnog showa Nove TV ‘Ples sa zvijezdama’, spisateljica i bivša televizijska voditeljica Josipa Pavičić Bernardini sa svojim plesnim partnerom, Damirom Horvatinčićem, doživjela je nezgodu. Naime, iako je njihov tango tekao ‘glatko’ i graciozno, jedan krivi korak je doveo do velikog pada. Zašto je došlo do nesretne situacije, a kako je uspjela ostala pribrana i nastavila plesati otkrila je i sama Josipa.

https://www.instagram.com/p/Bwz0eWsnDAL/

‘Mislim da je stvar bila u tome da se Damir poskliznuo u nekom trenutku. Jako mi je žao što se to dogodilo jer tango obožavam plesati i to je moj ples. Koreografija je zaista prekrasna. No, volim reći da je u svakom zlu neko dobro i mislim da smo se izvrsno snašli te da sam se lijepo dignula. Mogu reći da sam jako ponosna kako smo nastavili’, rekla nam je te istaknula kako se ne sjeća točno što joj je u tom trenutku prolazilo kroz glavu.

‘Samo profesionalnost je bitna. Idemo dalje! To su nepredvidive situacije koje se mogu dogoditi. Eto, kada me pitaju što očekujem, uvijek kažem da ništa ne očekujem jer stvarno ima 100 različitih faktora koji utječu na situaciju’, rekla je.

https://www.instagram.com/p/BwiHb1-HG7s/

Na pitanje kako je ostala toliko pribrana i samo nastavila plesati govori nam kako je takva po prirodi. ‘Ja se ne ukočim. Mozak mi radi tri puta više kada sam u stresnim i nepredvidivim situacijama. I inače kada sam kroz život bila suočena s takvim situacijama, bila sam pribrana’, otkriva nam te dodaje kako se i dalje veseli novim plesovima i vjeruje kako će i sljedeći put biti još bolji.

Za kraj kaže kako ipak ne misli da je zbog pada završila u dvoboju. ‘Malo nas je ostalo. Svi smo mi talentirani i imao nešto svoje. U nečemu smo bolji, a u nekim stvarima manje. Sada će biti izuzetno teško birati i žiriju i publici. Svi imamo svoju publiku i uvijek kažem hvala našim navijačima što su uz nas i što nas podržavaju’, zaključuje.

(Story.hr)

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.