KARLO I IVANA NAJBOLJI SPORTAŠI OPĆINE POSUŠJE!

Danas su dodijeljene nagrade za najuspješnije sportaše Posušja u 2018 godini. U dvije najvrjednije kategorije, a to su najuspješniji senior i seniorka priznanja su osvojili Karlo Galić-taekwondo i Ivana Galić-karate.

Osim toga da se oboje natječu u borilačkim sportovima, dodatna zanimljivost je ta da oboje dolaze iz istog mjesta. Vinjani su malo mjesto s pregršt sportskog talenta, što dokazuje činjenica da su u još dvije kategorije pobjednici Vinjančani. Najbolji junior je Filip Nenadić-nogomet a najbolja kadetkinja Antea Kraljević-taekwondo.

Čestitamo svima i želimo da nastave nizati ovakve uspjehe i u budućnosti.

Ivana Galić: Ova nagrada mi je poticaj za dalji i još veći rad, a već idući tjedan putujem u Salzburg. Svaki trud, rad i upornost će se isplatiti. Veliko hvala što su općina Posušje i Sportski savez općine Posušje izabrali mene, premda konkurencija nije bila laka i hvala im što su uvijek tu kad treba pomoć.

Karlo Galić: Ova nagrada znači mi puno, normalno da je dobar osjećaj biti najbolji u svojoj općini gdje ima puno dobrih sportaša. To mi je veliki motiv za nastaviti još jače i ulaganje još više truda.

Piše: Tomislav Lončar

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.