Paradajz turisti’ uzvraćaju udarac: ‘Imamo novca i nosimo sendviče na plažu, a Pero s Instača neka priča’

Ženu iz Srbije koja je s obitelji otišla na ljetovanje u Grčku mnogi su osudili jer pravi sendviče na plaži i jede ih s djecom, leži na ručnicima, a ne na ležaljkama, umjesto da ode u restoran, plati ležaljku i suncobran.

Na takve osude im je oštro odgovorila: “Da sam čekala da imam novce za ljetovanje u Kostariki nigdje ne bih otišla. Da sam čekala da imam dovoljno novca da mogu jesti u restoranu tijekom cijelog odmora, nigdje nikada ne bih otišla. Da nisam gledala kako ću uštedjeti, nigdje nikada ne bih otišla. Da ne pravim kompromise i ne odvajam prioritete nigdje nikada ne bih otišla.”

Ona je zatim objasnila na koji način s obitelji bira destinaciju i kako se ponašaju na moru da bi izbjegli veće troškove.

“I sada kada ne moramo, mi spremamo jednostavne obroke na putovanjima. Nosimo sendviče u obilaske. Nosimo hranu na letove. Mjesecima pratimo cijene karata kako bismo prošli što jeftinije. Uključimo perilicu za rublje ako je imamo u smještaju. Idemo u supermarket. Idemo na tržnicu. Vozimo se gradskim prijevozom. Jedemo na ulici. Jedemo na klupi ispred trgovine. Ne plaćamo ležaljke i suncobrane ako imamo ručnik i palmu i to nas ne čini nesretnima, naprotiv, uživamo u svakom trenutku jer nas baš briga kako nas gleda neki Pero sa Instaća koji nikada neće nigdje otići jer mu trebaju specijalni uvjeti koje si realno ne može priuštiti”, objasnila je je žena u postu na grupi “Live from Greece”.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.