U Posušju se gradi moderna stambena zgrada

U moru novih stambenih građevina koji se grade na području Hercegovine, sve se više pažnje posvećuje inovativnosti i modernom pristupu gradnje koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Jedna takva građevina uskoro kreće s izgradnjom u Posušju u Zagrebačkoj ulici. Riječ je o stambeno – poslovnoj zgradi koja s pravom nosi naziv: Bella signorina.

Osim blizine svih potrebnih sadržaja za kvalitetan život, vrhunske gradnje u svim segmentima i pomno planiranog dizajna i parkirnog mjesta u unutrašnjosti, ova stambena zgrada jedna je od rijetkih na ovim prostorima koja pripada skupini tzv. pametnih zgrada.

22 stambene jedinice, od kojih svaka ima južnu terasu i lijep pogled na okolinu, tako će dobiti idealne uvijete za život u Posušju koji se svojim razvojem posljednjih godina sve više percipira kao poželjna sredina za jednostavan i ugodan život.

Početak gradnje ove moderne zgrade planiran je u travnju 2024., a završetak u kolovozu 2025. godine. Prelistajte detaljan katalog klikom ovdje!

Za sve dodatne informacije nazovite na broj:

063 500 717 ili 063 445 984

Sponzorirani članak!

3 komentara

  • A ne znam sad iz osoja ili batina zagomela ili BROĆANCA ili gradac ostavit djedovinu pa u stan u posušje ima ćete vrimena i kajatse moja mladeži

    3
    1
  • Jadni mladi ne žele u blizini svojih najbližih kao bit će im ljepše.Kad dođu dijeca i traže pomoć od bližih a oni ne zele smetati jer su zbog tog otisli u grad onda pusta jada da su bezobrazni…

    1
    1

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.