U Posušju uskoro nova korida, ovaj put kod Nene Galića

Nova korida kod Nene Galića održat će se 26.9.2021. u hercegovačkim Vinjanima.

Organizator Galić sastavio je odlične borbe, a najviše se čeka okršaj Brizana, koji je upravo u vlasništvu Nene Galića, protiv Kukana, aktualnog šampiona Hercegovine, u vlasništvu velikog ljubitelja ovog sporta, Ante Budimira Ćanija.

Među ostalim borbama najavljuje se sraz između Jelenka u vlasništvu Karla Mandurića, koji je nedavno uspješno obranio kućni prag protiv Kukana, a sada ga čeka novi protivnik, Macan čiji je vlasnik Karlo Stjepić.

Borba koja također privlači veliko zanimanje javnosti je borba za šampiona Hrvatske, u kojoj se natječu Pablo i Ljuban – javlja posušje.info

Tu su borbe između Kobrice i crnog, kao i sraz Vukija i Ronalda. Sve borbe ispratit će glas poznatog voditelja Azema Čauša, a ulaznica je 10 KM za sve posjetitelje i ljubitelje dobre zabave. Bit će to još jedna korida u nizu koja će bez sumnje okupiti veliko broj gledetalje koji prate sve

5 komentara

  • Sta je lose u tome da je korida vijest dana. Najava jednog dogadjanja u lokalnom mediju. Taj dan ce u Posusje doci 2-3 tisuce ljudi i potrosit ce stotinjak tisuca maraka na ulaznice,jelo pice,gorivo…..

   1
   2
 • Ocekujem naslov, u posusju uskoro nova kazalisna predstava, novi film u kinu, a kad ono ni vise ni manje festival kulture (korida) … predivno…..
  Tuzna li smo sredina kad nam je srića u tome

  2
  1
 • ovo će prenositi i radio Posušje umjesto sjednice općinskog vjeća koje je predsjednik vjeća Lončar proglasio tajnim sastancima.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.