VIŠE OD TISUĆU NAVIJAČA POGNUTE GLAVE NAPUSTILO MOKRI DOLAC!

Katastrofalna igra u derbiju kulminirala je drugim vezanim porazom ove sezone. Derbi prvenstva igran je danas na Mokrom Docu, gdje je oko tisuću navijača razočarano napustilo gradski stadion. Bila je to utakmica za zaborav u kojoj Posušje ništa nije pokazalo.

 

Doista nedostaju pojedinci koji rješavaju utakmicu i bitnom trenutku naprave prevagu. U prvom poluvremenu nije bilo izglednih prilika. Klis je imao loptu u nogama, a Posušje nije moglo odgovoriti na bedem Konjičana. U drugom djelu već u prvom prekidu gosti su poveli preko Muamera Vile. Posušje nošeno velikom podrškom Poskoka traži poravnanje, ali jednostavno nije to bio dan za posuške plavo-bijele. Za napraviti iskorak treba stvoriti igru i dati svoj maksimum. Nedostatak Jure Glavina pokazao je svoj rezultat i Posušje je ušlo u mini krizu. Da li će trener Slišković naći neku šok terapiju vidjet ćemo, ali pristup svakako treba primijenit. Moramo još napomenuti da su gospoda u crnom ponovno radila greške i cjepalo igru Posušja, ali o tome neka brine nadležni jer Posušje očito mora biti oštećeno. Sljedeće kolo idemo na veoma teško gostovanje kod HNK Rame! 


Treba zaista reći kako ovaj klub ima ogormnu podršku svojih građana i  najvernih navijača Poskoka. TI Poskoci žive za klub svaki dan i zajedno veličaju ime kluba. Nadamo se kako će se glas s tribina daleko čuti i da će čelni ljudi grada shvaiti da je vrijeme da ovaj grad ima ponovno jedan veliki i profesionalni klub.POSKOCI su pokazali da su najveća snaga kluba s Mokrog Doca!

 

Momci nema predaje, još smo prvi!

 

 

Posuški.info

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.