Posuški ŽUTI na krilima veličanstvenih poskoka razmontirali HKK Čapljinu

Iako je obećavajući sportski dan započeo loše, naši košarkaši su u lijepo ispunjenoj gradskoj športskoj dvorani u Posušju, očitali košarkašku lekciju dečkima iz Čapljine.Konačan rezultat bio je 85-60 za domaće. Bila je to dinamična i zanimljiva predstava koja je izmamila osmjehe na lica brojnih posušaka. Najbolji u redovima domaćih bio je Ante Ramljak sa postignutih 20 koševa, dok je u gostujućoj momčadi najviše ubacio Ivan Kuzman. Najveći broj skokova imao je uvijek vrijedni Josip Penava dok se sa 3 asistencije istakao Domin Jukić. Kod gostiju se sa čak 15 skokova istaknuo Branislav Radak. No, ni to nije bilo dovoljno da se pokore posuški žuti. Naši košarkaši su pod dirigentskom palicom Josipa Plantaka vrlo organizirani i moćni kako u obrambenom tako i u napadačkom dijelu.

Već u srijedu Plantakova družina gostuje u Čapljini, gdje će tražiti kartu za veliko finale. Drugi polufinalni par je KK Grude – KK Tomislav. U prvoj utakmici KK Grude su slavile rezultatom 92:78.

Poskoci su večeras bili dodatan vjetar u leđa i na pravi način su pokazali kako se voli svoj klub.

Kako sada stvari stoje, u finalu nas čeka prava susjedska poslastica koja će izvući iz domova i one najljenije sugrađane.

Naprijed žuti!!!

 

posuski.info

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.