Vlasnik poklanja meso na Božić: Nije zarada sve na svijetu

Pečenjarnica iz Valjeva objavila je da svaka samohrana majka može da se javi za kilogram besplatnog pečenja, kao i svako tko nema uvjeta da sebi isto priušti. 

Na društvenim mrežama, ta informacija je postala viralna, a čestitke na račun vlasnika su se samo nizale. Vlasnik pečenjarnice Zoran Jakovljević otkrio je kako je došao na ovu ideju. 

– Ja sam prije nekoliko godina kupio prase za Božić, umjesto 20 kilograma, donijeli su mi 30 i meni je to bilo mnogo, tada sam podijelio ostatak svima – priča Jakovljević.

Taj običaj, njemu drag, želio je da nastavi.

– Nakon toga, ja sam odlučio da nastavim s tim, i kupio sam pečenjaru, inače sam pjevač, ali ovo mi je onako, posao koji volim da radim, a i nemamo neki izbor pečenjara ovdje u Valjevu, kao što ima Čačak – kaže Jakovljević za Telegraf.

Zarada, kako kaže, nije bitna, već sreća ljudi.

– Ove godine se javilo jako puno ljudi, upravo sam krenuo u pečenjaru jer je ostalo jedno prase, želim i njega da poklonim. Puno se ljudi javilo, ali mi je samo žao što nemam više. Nije zarada sve na svijetu, potrebno je usrećiti nekoga i kada bismo se svi zajedno udružili kada su ovakve stvari u pitanju, gdje bi nam bio kraj – rekao je.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.