Ženi se Posušanin, tvorac popularne obrade “Heute mutter, hochzeit seine Söhne”

Došao je i taj dan. Danas stvarno majka ženi sina, ali ovaj put na hrvatskom.

Prije 3 godine regija se grohotom i od srca smijala nevjerojatnom videu kojeg su sasvim spontano snimila dvojica Posušana.

Ivan Jurišić i Božo Bakula su došli na ideju obrade popularne pjesme “Danas majko ženiš svoga sina” koja je redoviti hit u svim hercegovačkim svatovima. Možda bi ovo bilo sasvim normalno da su Ivan i Božo članovi nekog glazbenog benda. No, njih dvojica su se samo dobro zabavljali u svatovima u Njemačkoj, i nije im ni na kraj pameti bilo da će njihovo “Hojte muter” vidjeti milion ljudi diljem regije.

Video je postao viralan, a brojni mediji su objavili nevjerojatan smisao za humor dvojice Posušana. Između ostalih, objavu su prenijeli i hrvatski portali Index.hr, 24Sata, te mnogi drugi mediji iz regije.

Video možete pogledati u nastavku, a mladencima želimo svu sreću u budućem zajedničkom životu.

Posusje.info

1 komentar

  • sin od S. Bakule. Stanko je bio vrhunski glazbenik ali smo imali boljsevicki ambijent i rupu na vratima od ucionice. nisu mogli slusati Kacusu, violinu, pokvareno drustvo bez sidra bijase. pojavio se Rizet Serifovic sa pjesmom nemam srece. a violina i klasicni instrumenti su prave stvari. zborovi. klasicna glazba. velikani. tuzno sto nam je uradila ta petokraka. sada cvrkut ptica. neka nova era. ipak Boga ima.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.