DAVOR LANDEKA: “ZA ISKORAK KLUBA POTREBNO JE PUNO VIŠE TRUDA”

Lider aktualnog prvaka Davor Landeka najavio je sutrašnju utakmicu u Rami,te poručio klupskim čelnicima da se više potrude ako žele Prvu ligu FBiH na Mokrom Docu.

“Rama je za nas po tradiciji jedno od neugodnijih gostovanja. Radi se o dobro organiziranoj ekipi,ekipi koja posebno dobre partije pruža igrajući domaćinske utakmice. Mi kao ekipa,kako u svakoj tako ćemo i u ovoj utakmici ići na pobjedu,jer i ne znamo igrati drugačije. Al ponavljam radi se o dobroj ekipi i samo uz naše maksimalno zalaganje možemo se nadati povoljnom rezultatu odnosno pobjedi. Kao ekipa sigurno ćemo dati sve od sebe da obradujemo naše vjerne navijače,naše najvatrenije Poskoke…
Sto se tiče atmosfere u momčadi mislim da je stvarno odlična. Igrači na čelu s trenerom su stvarno kao jedna velika obitelj, a to potvrđuju i naši rezultati,svi dišemo kao jedan. Nas glavni cilj se zna, a to je prvo mjesto i ulazak u visi rang. Za sada nas čelni ljudi podržavaju i prate, al’ za nešto vise mislim da treba puno više truda.” poručio je Davor Landeka za službenu fb stranicu HŠK Posušje. 

 

Napomenimo da, HŠK Posušje sutrašnjom pobjedom ulazi u povijest kao jedina ne poražena momčad u povijesti  od kad se igra Druga liga FBiH-Jug. “Plavo-bijeli” su trenutno prva momčad prvenstva sa 32.osvojena boda, dva više od FK Klis, te sutrašnjom pobjedom postati će jesenski prvaci Druge lige FBiH-Jug Live promjene rezultata s gradskog stadiona u Rami, možete pratiti putem službene fb stranice HŠK Posušje.

Ekipa portala želi svu sreću “plavo-bijelima” u Rami!

Posuški.info

 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.